Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Οι 6 πιο άτυχοι άνθρωποι στον κόσμο!

Είναι ωραίο ένας άνθρωπος να έχει την τύχη με το μέρος του και  να βλέπει τη ζωή του να προχωρά και να εξελίσσεται όπως επιθυμεί. Παρόλα αυτά υπάρχουν και εκείνοι, που μπορεί να κοπιάζουν περισσότερο από άλλους, αλλά να βλέπουν τις προσπάθειές τους να πέφτουν στο κενό, γιατί...το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον τους. Αξίζει να δούμε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

AdTech Ad
1. Μέλανι Μαρτίνεζ
 
Μέσα σε 40 χρόνια η Μέλανι έχασε 4 σπίτια από αεροστρόβιλους. Όπως αναφέρεται, το πέμπτο της σπίτι, στο οποίο αποφάσισε να κάνει μια ανακαίνιση 20 χιλιάδων δολαρίων, καταστράφηκε από πλημμύρες λίγους μήνες μετά την ανακαίνιση. Αργότερα η Μέλανι εγκατέλειψε τις προσπάθειες, φοβούμενη μια νέα καταστροφή.



2. Τζον Λιν

 
Ο Τζον πρέπει να είναι ο πιο άτυχος Άγγλος, καθώς έχει υποστεί 16 σοβαρούς τραυματισμούς που λίγο έλειψαν να του στοιχίσουν τη ζωή. Ο άτυχος άνδρας επιβίωσε, όταν στο ορυχείο που εργαζόταν έπεσαν πέτρες και τον καταπλάκωσαν. Στη συνέχεια όταν επέστρεφε στο σπίτι του, έχοντας πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί εκ νέου στο ήδη σπασμένο χέρι του.


3. Βάιολετ Τζεσοπ
 
Η Βάιολετ ήταν επιτηρήτρια της διαδρομής που ακολούθησε ο Τιτανικός. Γνωρίζοντας την έκβαση της ιστορίας του πλοίου, μάλλον δεν έκανε πολύ καλά τη δουλειά της. Μάλιστα η ίδια είχε εργαστεί για λογαριασμό άλλων δυο πλοίων που βυθίστηκαν! Στη μία από τις περιπτώσεις το πλοίο συγκρούστηκε με άλλο, ενώ το τρίτο βυθίστηκε μετά από πρόσκρουση σε βράχια.


4. Χένρι Ζίγκλαντ

 
Ενώ χρησιμοποιούσε δυναμίτη για να ξεριζώσει ένα δέντρο, σκοτώθηκε από μια σφαίρα που είχε εγκλωβιστεί στο φλοιό του δέντρου 20 χρόνια πριν. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, η σφαίρα προοριζόταν για αυτόν, καθώς ο αδελφός της πρώην του, τον είχε πυροβολήσει σε μια προσπάθεια να τον εκδικηθεί για την αυτοκτονία της αδελφής του.


5. Ρόι Σάλιβαν

 
Είναι ο μόνος άνδρας στον πλανήτη που έχει χτυπηθεί 7 φορές από κεραυνούς. Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ανύπαρκτη, ωστόσο ο Ρόι είναι η εξαίρεση στον κανόνα.Την τελευταία φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο γλύτωσε από θαύμα, καθώς μετά το χτύπημα την ώρα που ψάρευε, του επιτέθηκε μια αρκούδα που προσπάθησε να της πάρει το ψάρι. 


6. Τσουτόμου Γιαμαγκούσι

 
Ο Τσουτόμου ήταν παρών και στις δυο εκρήξεις ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και επιβίωσε και στις δύο περιπτώσεις. Πόσο τυχερός ή άτυχος μπορεί να είναι κάποιος και ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο; Ακόμη, αναφέρεται πως μετά τις εκρήξεις ήταν για 12 ολόκληρα χρόνια τραυματισμένος και τυλιγμένος με επιδέσμους, μάλιστα έχασε την ακοή του από το ένα αυτί, ενώ είδε την γυναίκα και τον γιο του να πεθαίνουν από τη ραδιενέργεια.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν όταν προκαλούμε τη τύχη μας βάζοντας ένα χεράκι όμως, μερικοί άνθρωποι απλά στάθηκαν τη λάθος ώρα στο λάθος μέρος!

Χαρά Μεγαγιάννη είπε...

Τελικά θεωρώ ότι ο παράγοντας τύχη μερικές φορές κατέχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας όμως θα ήταν χρήσιμο να προσέχουμε και εμείς.