Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Το κτήριο που σύντομα θα στεγάσει το Ράλλειο Γυμνάσιο

Στο βίντεο που ακολουθεί θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την πρόοδο των εργασιών στο κτήριο που αναμένεται να στεγάσει το Ράλλειο γυμνάσιο θηλέων Πειραιά. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε από τους αρμόδιους, η μεταφορά του σχολείου μας στις νέες εγκαταστάσεις επί της οδού Επονιτών (ο δρόμος δίπλα στη Στατιστική Υπηρεσία - προέκταση της οδού Δωδεκανήσου) αναμένεται να γίνει γύρω στα μέσα Μαρτίου, αφού όπως θα δείτε και εσείς, οι  βασικές εργασίες έχουν σχεδόν τελειώσει και το μόνο που απομένει είναι κάποιες λεπτομέρειες.

                      

3 σχόλια:

katerina arathymou είπε...

Ευρύχωρο, λειτουργικό και πολύ φωτεινό περιβάλλον!

Χαρά Μεγαγιάννη είπε...

Μακάρι να πάμε όσο το δυνατόν γραγορότερα διότι το κτίριο στο οποίο στεγαζόμαστε τώρα αντιμετωπίζει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα και δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στις ανάγκες του σχολείου.Το νέο κτίριο είναι ασυγκρίτως καλύτερο αφού είναι ευρωπαικών προδιαγραφών και πλήρως εξοπλισμένο με όλα όσα χρειαζόμαστε.

Unknown είπε...

Πραγματικά, θα ήταν πολύ ωραίο να πάμε όσο το γρηγορότερο δυνατόν, και το καινούργιο κτίριο θα μας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες να εργαστούμε και ελπίζω να το προσέξουμε ανάλογα!