Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

THE HUNGER GAMES (ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ)

                                                                        

                    THE HUNGER GAMES:Από τα ερείπια ενός μέρους που κάποτε ήταν γνωστό ως Βόρεια Αμερική, έχει αναδυθεί το έθνος της Panem και μια λαμπερή Capitol που περιβάλλεται από δώδεκα απομακρυσμένες επαρχίες.
Η Capitol είναι σκληρή κι αμείλικτη και κρατά τις επαρχίες υπό τον έλεγχό της αναγκάζοντάς τις να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση.
Για την δεκαεξάχρονη Katniss Everdeen, που ζει μόνη μαζί με τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή της, η απόφαση της να πάρει εθελοντικά τη θέση της αδερφής της στους Αγώνες δεν διαφέρει και πολύ από μια θανατική ποινή.
Όμως, η Katniss έχει φτάσει κι άλλη φορά κοντά στο θάνατο και η επιβίωση είναι δεύτερη φύση για εκείνη. Χωρίς να το επιδιώκει πραγματικά, διεκδικεί σοβαρά τη νίκη. Αλλά για να νικήσει, θα πρέπει να αρχίσει να κάνει επιλογές που φέρνουν σε σύγκρουση την επιβίωση με την ανθρωπιά και την αγάπη με τον έρωτα.
 
Αγώνες Πείνας Αφίσα.jpg
 

1 σχόλιο:

Alexadra D. είπε...

Πολύ ωραία ταινία και μεγάλη επιτυχία που χωρίζεται σε 3 μέρη! Η katnes μέσα από τη αποφασιστηκοτητα και το θάρρος καταφέρνει όχι μόνο να βγει νικήτρια από τους αγώνες αλλά και να φέρει τη επανάσταση στον κατά πιεσμένο λαό της Panem!