Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, "me lene Sandra"

                                                 Aπό τη σημερινή μας επίσκεψη στο Θέατρο Τέχνης
                                                                           Περιμένοντας...
                        Οι ηθοποιοί της παράστασης "me lene Sandra" συζητούν με τις μαθήτριες

4 σχόλια:

Χαρά Μεγαγιάννη είπε...

Mια πάρα πολύ ωραία παράσταση που αποδίδει με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο την καθημερινότητα των εφήβων καθώς και την σχέση τους με τον κόσμο του διαδικτύου που μερικές φορές εγκυμονεί κινδύνους.Βασισμένο στην πραγματική ιστορία της Αμαντα Τοτ παραλλαγμένη βέβαια όσον αφορά το αισιόδοξο τέλος του έργου κατά το οποίο η κεντρική ηρωίδα φαίνεται να λυτρώνεται και να ξαναρχίζει μια καινούργια ζωή στον πραγματικό κόσμο,δημιουργώντας διαπροσωπικές σχέσεις με πραγματικούς φίλους και όχι με ανθρώπους που βρίσκονται κρυμμένοι πίσω από την οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

katerina arathymou είπε...


Και η δική μου γνώμη είναι θετική για το συγκεκριμένο έργο της εφηβικής σκηνής του Θεάτρου Τέχνης. Με αφορμή το θλιβερό γεγονός του θανάτου μιας νέας κοπέλας που εκφοβίστηκε, η παράσταση έδωσε σαφές μήνυμα επαναπροσδιορισμού των σχέσεων, των αξιών και των προτεραιοτήτων στη ζωή - πρωτίστως -των εφήβων!

Unknown είπε...

Ήταν μία πολύ ωραία παράσταση, που μας έδωσε καταλάβουμε καλύτερα και να συνειδητοποιήσουμε πόσο μας επηρεάζει το διαδίκτυο στη ζωή μας και τις επικίνδυνες επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει η υπερβολική και απερίσκεπτη χρήση του διαδικτύου.

Μαρία-Δέσποινα Β. είπε...

Συμφωνώ,ήταν μία εξαιρετική παράσταση που περνούσε πάρα πολλά μηνύματα όσον αφορά τον διαδικτυακό εκφοβισμό και τους κινδύνους που κρύβει το ίντερνετ. Κατά τη γνώμη μου το κυριότερο μήνυμα που περνάει είναι πως το κάθετι είναι χρήσιμο στη ζωή μας αλλά με μέτρο, προσοχή και σύνεση!!!