Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Dr. House (2004-2012)



Η βραβευμένη με ΕΜΜΥ και Χρυσές Σφαίρες τηλεοπτική σειρά .

O χαρισματικός και αμφιλεγόμενος γιατρός, Δρ Χάουζ αναλαμβάνει δράση για να εξιχνιάσει τις πιο ιδιόμορφες ιατρικές υποθέσεις.
Απρόσιτος, κορυφαίος επιστήμονας, ευφυής, κυνικός… Είναι ο περίφημος Δρ Χάουζ του νοσοκομείου. Ως επιστήμονας, εξετάζει το ιατρικό ιστορικό του ασθενή αλλά πηγαίνει και ένα βήμα παραπέρα ξεσκονίζοντας και το παρελθόν του καθενός. Όταν όλοι οδηγούνται στην ίδια κατεύθυνση, εκείνος αλλάζει πορεία και παρότι αυτό εκνευρίζει αφόρητα τους πάντες, εκείνος βγαίνει πάντα αλάνθαστος. Ακόμα και οι πιο φανατικοί του εχθροί υποκλίνονται στο ταλέντο του με τον ίδιο τρόπο, που τα βραβεία προσγειώνονται… στα χέρια του πρωταγωνιστή, Χίου Λόρι!

2 σχόλια:

Χαρά Μεγαγιάννη είπε...

Νομίζω πως είναι μια από τις καλύτερες σειρές που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση και αν την πετύχετε στο ζάπινγκ αξίζει να την δείτε.Ο Χιού Λάρι ως δόκτωρ Χάουζ υποδύεται άψογα και με πολύ πειστικό τρόπο τον ρόλο του.

Unknown είπε...

Μια σειρά με πολλούς κύκλους και επεισόδια που δε θα είναι βαρεθητε να βλέπετε καθώς πάντα φροντίζει να αλλάξει τροπή! Μέσα από περίπλοκες υποθέσεις καταφέρνει πάντα να βρει τη λύση!