Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ένας Θαυμάσιος Άνθρωπος...!

ΜΠΕΝ ΚΑΡΣΟΝ: ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ<br>


Ο βραβευμένος με Oσκαρ Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, Τζέρι Μαγκουάιαρ, πρωταγωνιστεί στην αληθινή ιστορία του φημισμένου νευροχειρουργού Μπεν Κάρσον που κατάφερε να συνταράξει τον κόσμο της Ιατρικής νικώντας όλα τα εμπόδια που αντιμετώπισε στην πορεία.
Στα παιδικά του χρόνια, όλα έδειχναν ότι η ζωή δεν του υποσχόταν πολλά. Μεγαλώνοντας σε μια διαλυμένη οικογένεια με τη φτώχια και την προκατάληψη ως δεδομένα, δεν τα κατάφερνε καλά στο σχολείο και κλεινόταν συνέχεια στον εαυτό του. Όμως η μητέρα του ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει σε αυτόν. Έβλεπε στο πρόσωπο του τις ευκαιρίες που ποτέ δεν είχε εκείνη. Για αυτό και δε σταμάτησε να τον εμψυχώνει βοηθώντας τον να αναπτύξει τη φαντασία του, την εξυπνάδα του και κυρίως, την πίστη στον εαυτό του. Αυτή η πίστη τον οδήγησε να ακολουθήσει το όνειρο του και να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους νευροχειρούργους του κόσμου.

1 σχόλιο:

Χαρά Μεγαγιάννη είπε...

Μακάρι να καταφέρει η ανθρωπότητα να εξαλείψει όλες τις μορφές και τα είδη του ρατσισμού γιατί δυστυχώς σε αυτήν την άνιση μάχη μεταξύ ανώτερων και κατώτερων θύματα συνήθως είναι τα παιδιά τα οποία θεωρούν πως η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη εξαιτίας κάποιων διαφορών που έχουν από τους υπόλοιπους.Δεν είναι όμως έτσι και για αυτό θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να αποδεχτούμε την διαφορετικότητα και να σεβαστούμε τους συνανθρωπους μας.Εξάλλου δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τους στερούμε τα όνειρα τους ! Η φιλοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον και για μια ποιοτικά ζωή ανήκει σε όλους ανεξαρτήτου χρώματος,φυλής,οικονομικής κατάστασης,κοινωνικής θέσης,εθνικότητας,θρησκείας ή ακόμα και προτιμήσεων.